زانوبند طبی

در هر صورت، پزشک متخصص در طراحی و فیت کردن کمربندهای طبی یا سایر متخصصین واجد شرایط کمربند طبی را اندازه‌گیری و فیت می‌کنند تا ایمنی، راحتی و تأثیر آن تضمین شود.

به طور کلی کمربندهای طبی به سه دسته انعطاف‌پذیر، نیمه سخت و سخت تقسیم می‌شوند. کمربندهای طبی سخت معمولاً برای موارد متوسط تا شدید درد و/یا بی‌ثباتی مانند کمک به بهبود شکستگی‌های ستون فقرات یا پس از عمل جراحی کمر استفاده می‌شوند.

استفاده از جوراب‌های ضد آمبولی، عمدتاً برای بهبود گردش خون پس از جراحی یا در مواردی که ریسک ایجاد لخته خون افزایش یابد، توصیه می‌شود.

در این مقاله به سؤالات مربوط به استفاده از این جوراب‌های واریس و نیز خطرات مرتبط با آن‌ها پاسخ داده می‌شود، و همچنین در مورد نحوه انتخاب اندازه و شکل مناسب آن نیز توضیحاتی ارائه خواهد شد.

در این روش درمانی می توان درد را تا حد زیادی کاهش داد و کمکم دیسک به مکان اصلی خود باز می گردد بدون آنکه نیازی باشد که عمل جراحی انجام شود.

جوراب‌های فشاری در اندازه‌‌های مختلف (پایین زانو، بالای زانو، بالای ران و جوراب شلواری) و به‌صورت پنجه‌باز و پنجه‌بسته تولید می‌شوند. جوراب‌های پنجه‌باز برای کسانی که کفش جلوباز می‌پوشند، در ناحیه‌ی کف پا و بین انگشت‌ها دچار تعریق می‌شوند، انگشت‌های بلند دارند یا از مشکلات ناخن و وجود زخم در ناحیه‌ی پا رنج می‌برند و همچنین برای فصول گرم سال مناسب‌ترند.

پزشک مرجع مقاله ممکن است جوراب‌های واریس بالای ران را برای بیماران مبتلا به واریس توصیه کند، اگرچه این جوراب‌ها بیشتر برای جلوگیری از لخته شدن خون بعد از عمل بخصوص بعد از جراحی تعویض زانو استفاده می‌شوند.

قسمت جلویی (پد شکمی) را بر روی شکم بیمار قرار داده و بندها و کش ها رو به صورت همزمان و دوطرفه سفت کند.

خانم ها اغلب در دوران بارداری نیاز به این کمربند دارند و بعد از زایمان و سزارین نیز بیشترین استفاده را از این نوع کمربندها دارند. علاوه بر کاهش درد در کمر می تواند در کوچک کردن شکم نیز نقش موثری داشته باشد.

کمربندهای طبی از نظر مواد سازنده متفاوت هستند. مواد سازنده در رفع طیفی از انواع کمردرد شامل رگ به رگ شدن شدید عضلات تا بهبودی پس از عمل نقش دارند.

در این صورت می‌توانید از پزشک کمک بگیرید. اگر وزن‌تان کم یا زیاد شد، ممکن است لازم باشد سایز جوراب را تغییر دهید.

هنگامی که بیماری‌هایی مانند نوروپاتی محیطی، که می‌تواند به اعصاب پاها آسیب برساند، باعث کاهش گردش خون می‌شوند، ممکن است فرد نتواند تشخیص بدهد که جوراب واریس خیلی تنگ یا خیلی گشاد است.

مشاوره با پزشک: همیشه با پزشک خود در ارتباط باشید و هرگونه تغییر در وضعیت یا علائم پاها را به او اطلاع دهید.

درمان خانگی شقاق – درمان فیشر مقعدی در خانه انواع شقاق با عکس – تصاویر انواع شقاق بهترین مرکز لیزر شقاق در تهران

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *